ЛАЙФСТАЙЛ

Християна Лоизу разбра пола на бебето, ето как СНИМКА

Християна Лоизу е от модерните бъдещи майки, които правят специално парти, на което се разкрива пола на бебето. И макар да не изглежда на такава мама, кипърската певица е организирала незабравимо парти, на което и тя за първи път е научила дали ще има момче или момиче. 

Гласовитата певица трябва да роди съвсем скоро, но е успяла да удържи любопитството си почти до финала и на специално парти да научи какъв пол ще е бебето. Тя от самото начало на своята бременност беше сигурна, че ще е момче.

Но така ли е наистина?! 

Тя все още не издава на феновете си тайната. Само сподели кадър от партито и оповести, че тя и семейството й вече са наясно с пола на бебето. 

„Снощи разбрахме пола на бебето! Вие можете ли да познаете какво е“, попита тя. Повечето й последователи в социалните мрежи залагат на женско, тъй като роклята й е в розов цвят. Но на кадъра тя позира с две огромни плюшени бебета – костюми на момче и момиче, които са изиграни от нейни познати. Очакваме съвсем скоро да разкрие пола на бебето и да покаже повече снимки, както и нейната реакция, когато е научила така желаната вест.

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТЕЛЕГРАМ

Новините Днес

Related Articles

Back to top button